Wednesday, March 9, 2011

Cara Membuat Pendapatan Online Serius Tanpa web!

Adakah anda tahu eBay yang mendapat lebih dari 1,8 Milyar (ya itu Miliar dengan B) paparan halaman per bulan, dan bergerak lebih dari $ 15 Miliar pada tahun pada barang dagangan? Ini adalah halaman paling banyak dikunjungi ke-4 di Internet, dan pada saat penulisan ini mempunyai laman web di 26 negara di seluruh dunia. Jadi kamu eBay? Saya lakukan! Dan, ribuan orang di seluruh dunia mengambil keuntungan dari lombong emas di eBay. Jika anda tidak? Jika idea menukar anda kehilangan berubah menjadi menarik beratus-ratus dolar untuk anda, lalu terus membaca.

Hal yang besar tentang operasi Lelong eBay Perniagaan adalah anda tidak perlu sebuah website untuk membuat wang online dan membolehkan anda kebebasan bekerja di rumah. Dan saat ini lebih dari 400.000 orang melakukan hal itu. Bekerja di rumah, dan membuat pendapatan full-time, online tanpa sebuah website dengan mereka eBay Lelong Perniagaan. Pernahkah anda bertanya-tanya apakah anda boleh menjadi ebayer sukses? Pernahkah anda bertanya pada diri sendiri ... "Bagaimana mereka melakukannya?" atau "Di mana mereka mencari semua mereka" Hot Merchandise? ". Nah, di sebuah wawasan dari buku saya" eBay Marketing Wholesale SourcePak "ke bagaimana memulakan Lelong eBay anda dari rumah pada sebuah String Shoe Dropshippers Anggaran menggunakan.

Menggunakan Dropshippers adalah cara cerdas untuk mendapatkan eBay Lelong Perniagaan anda dan berjalan terutama pada awalnya. Dengan menggunakan Dropshippers anda tidak perlu bimbang tentang simpanan persediaan mahal, bungkusan persediaan, atau penghantaran bekalan. Dropshipper anda akan kelihatan setelah semua itu untuk anda. Dan dengan kemudahan menggunakan Dropshippers anda akan mempunyai lebih banyak masa untuk menumpukan perhatian pada peningkatan jualan anda ketrampilan dan belajar bagaimana untuk membawa pelanggan lebih banyak untuk Lelong eBay anda. Faktanya adalah, Dropshippers paling bayaran apa-apa untuk menjadi ahli untuk menjual produk mereka. Sementara yang lain mungkin mengenakan bayaran pentadbiran hanya nominal. Plus, anda boleh senarai kandungan anda di eBay sekitar 35 sen. Jadi, seperti yang anda lihat eBay Lelong Perniagaan anda akan dikenakan bayaran sangat sedikit untuk memulakan. Dengan risiko kewangan rendah satunya hal yang harus kehilangan adalah sedikit masa anda.

Pada titik ini anda mungkin bertanya-tanya cara Dropshipping pada eBay akan berfungsi. Ini adalah proses yang sederhana. Pertama anda harus browse eBay untuk mencari item (s), anda akan ingin menjual. Kemudian menjadi ahli eBay. Setelah anda mempunyai item (s) anda berminat untuk menjual, mencari dropshipper untuk itu item (s). Mendaftar dengan dropshipper. Sekarang, senarai lelong di eBay untuk item (s). Setelah lelong anda selesai dan anda mempunyai pembeli, e-mel anda dropshipper maklumat yang diperlukan. Dropshipper anda akan menghantar item (s) langsung kepada pelanggan anda dan menagih ke akaun anda harga grosir untuk item (s). Perbezaan antara harga borong dan harga runcit anda keuntungan murni!

Semua eBayers berjaya tahu bahawa mereka harus menjual apa yang masyarakat yang ingin membeli pada harga awam bersedia membayar untuk itu. Sehingga kajian item anda secara menyeluruh. Ketahui apa bayaran anda akan, dan kira-kira apa yang anda dapat menjual item untuk sebelum anda memutuskan untuk menjualnya.