Thursday, October 6, 2011

Memenangi (r) Perang Google AdSense

Sesetengah pemilik laman web kandungan berpendapatan empat dan juga pendapatan lima angka setiap bulan menjual "tidak ada apa." Mereka lakukan ini dengan menjual trafik sasaran kepada laman web yang lain melalui program Google AdSense.

Jika anda tidak biasa dengan (r) AdSense, di mana (r) Google membayar pemilik laman web ("penerbit") untuk menjalankan iklan di laman mereka. Google menerima iklan dibayar dari pengiklan, dan kemudian berkongsi hasil ini dengan penerbit yang membenarkan iklan ini untuk dipaparkan di laman web mereka. Mereka membayar berdasarkan klik yang dihasilkan dari laman web penerbit.

Ramai penerbit telah menemui bahawa menjalankan iklan Google AdSense adalah lebih menguntungkan dan kurang masalah, daripada memasarkan produk atau perkhidmatan mereka. Oleh itu, seluruh industri telah tumbuh di sekitar laman pengewangan menggunakan program AdSense dan lain-lain yang membayar per klik.

"Industri" adalah cukup matang bahawa seminar diadakan yang mengajar bagaimana untuk mendapatkan wang daripada laman kandungan anda. Saya akan menghadiri seminar, di New Orleans, Louisiana, on September Ke-9 - 11, 2005, yang mempunyai fokus sangat ini. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai pada: http://WillieCrawford.com/new-orleans-seminar.html

Sejak orang-orang yang PALING, saya berkomunikasi dengan tidak pendapatan empat atau lima angka pendapatan setiap bulan, mari kita meneliti bagaimana anda meningkatkan peluang anda mencari nafkah jumlah ini.

Pertama sekali, laman web anda telah diberikan kepada topik (niche) di mana orang menghabiskan banyak wang. Terdapat khusus di mana pengiklan sering membelanjakan $ 40 - $ 50 per klik ... hanya untuk mendapatkan pelawat ke laman web mereka. Jelasnya, pelawat-pelawat tersebut membeli "perkara-perkara" di atas laman-laman web yang membuat ia berbaloi untuk membayar bahawa banyak untuk trafik.

Dalam kes anda tertanya-tanya apakah kata kunci mana-mana "waras" pemasar akan membelanjakan $ 50 pada satu klik, baca pada ...

Pelawat tertentu laman web, yang kemudian menukar kepada pelanggan, literal boleh bernilai beribu-ribu, malah berjuta-juta, untuk pemasar. Pemasar ini tahu nilai seumur hidup pelawat mereka, dan mempunyai kadar penukaran dikira! Pasaran di mana pelanggan boleh ini lumayan termasuk undang-undang / tindakan undang-undang, perubatan, pendidikan tinggi, harta tanah, kenderaan baru dan terpakai, pelaburan, pelancongan, dan produk yang menawarkan pendapatan sisa. Terdapat lain-lain lagi.

Saya sebenarnya mempunyai senarai lebih dari 9000 kata kunci yang saya berunding apabila membina sebuah laman baru, atau mengoptimumkan laman yang sedia ada. Tidak masuk akal yang sempurna untuk mewujudkan laman web yang menarik pengunjung dengan nilai yang tinggi setiap pelawat?

Anda boleh dapatkan salinan senarai saya bersama-sama dengan beberapa nota peribadi tentang bagaimana untuk mendapatkan wang daripada kata-kata kunci yang bernilai tinggi pada: http://9000TopPayingKeywords.com

Kata kunci dalam senarai di atas pelbagai daripada 93 sen kepada $ 108 per klik. Ada ARE kata kunci harga yang lebih tinggi tetapi anda mungkin tidak mahu memberi tumpuan kepada mereka kerana pertandingan itu boleh menjadi sangat kejam. Terdapat khusus di mana pesaing anda sebenarnya akan mensabotaj usaha anda. Wang memang beberapa :-) orang

Ia masuk akal ekonomi untuk membina sebuah tapak di sekitar topik di mana orang ramai sebenarnya membelanjakan wang sudah.

Ia masuk akal untuk sasaran pasaran di mana rakyat mempunyai wang untuk dibelanjakan dan mereka menjangka untuk menghabiskan di atas produk yang serupa dengan anda. Dari segi ini, anda juga boleh menubuhkan laman web yang direka untuk menjana trafik untuk agensi-agensi kerajaan, asas-asas, badan-badan amal, dan lain-lain semua di hadapan lalu lintas dan kemudian semula mengarahkan lalu lintas yang kepada mereka yang sanggup membayar.

Apabila menubuhkan tapak kandungan, ia adalah penting bahawa anda tidak melanggar syarat-syarat perkhidmatan pada pengurusan firma membayar-per-klik yang anda merancang mengenai penggunaan. Sebagai contoh, Google sebenarnya memberitahu anda bahawa anda tidak perlu membina laman web hanya untuk program AdSense mereka. Namun, mereka perlu tapak untuk memaparkan iklan pelanggan mereka di perintah untuk program mereka untuk bekerja.

Ia bertindak mengimbangkan halus. Google ingin menyampaikan klik yang relevan kepada pelanggan mereka. Mereka tahu bahawa lalu lintas yang datang dari "junky" atau "spammy" laman web tidak boleh menukar juga bagi para pelanggan mereka. Ini akan mengurangkan ROI pelanggan mereka, dan membawa kepada pelanggan ramai tidak berpuas hati. Ini akan memacu pelanggan Google kepada pesaing mereka yang semakin bertambah.

Google mahu webmaster yang mempunyai kualiti, trafik sasaran untuk menjalankan Iklan AdSense. Apabila anda menubuhkan sebuah blog percuma di Blogger.com Google walaupun mereka mempunyai jemputan AdSense "diprogram" ke dalam proses pendaftaran.

Jadi bagaimana anda memenangi Perang Google AdSense dan mendapat bahagian anda bahawa aliran hasil berbilion-bilion dolar pengiklan? Anda membina laman web kandungan yang berkualiti tinggi yang memberi tumpuan kepada niche di mana orang yang membelanjakan wang. Ia semudah itu. Anda membiarkan orang-orang yang telah melakukan ia mengajar anda apa yang paling sesuai - ia semudah itu!